Bygg ditt drømmeboblebad

5040189124_c35316f8bcDet er vel neppe noe som fjerner stress like effektivt som et boblebad. Når man siger ned i det varme vannet og skrur på boblene, kan man kjenne hvordan all negativitet og alle bekymringer forsvinner. Vannet penetrerer kroppen fra alle kanter, boblene baner seg vei mot overflaten samtidig som de masserer den slitne kroppen. En varm atmosfære dannes på overflaten, og hodet kjenner hvordan den fuktige, varme luften åpner alle porene i ansiktet. Et boblebad er ikke bare kult å se på og deilig å ligge i, det er veldig sunt og bearbeider alt det dårlige som den grå hverdagen tvinger inn i oss.

De aller fleste velger å ta den enkle snarveien til himmelske opplevelser, og kjøper seg et ferdiglagd boblebad, gjerne med installasjon inkludert. Dette kan dog bli en ganske så dyr affære, derfor er det mange mennesker der ute som har bygd helt egne boblebad. Det er ikke en lett jobb, ei heller noe raskt oppdrag. Har du ikke snevet av Maks Mekker i deg, er det kanskje lurt å holde seg unna og heller spare penger til et boblebad med pakkepris. Har du derimot fingrene på rett plass og et våkent sinn, kan du klare det. Helt på egenhånd.

Det finnes mange grunner til hvorfor man bør bygge boblebadet selv. For mange er det snakk om prisen – bygger man boblebadet selv vil man sitte igjen med mye mere penger på kontoen enn om man skal spandere halve lønna på frakten og installasjonen. For mange der ute handler det dog ikke om penger, men om selve handlingen. Her får man muligheten til å bygge et boblebad akkurat som man vil ha det. Et drømmeboblebad, rett og slett! Bygger du ditt egne drømmeboblebad, får du velge selve nøyaktig hvor stort det skal være, hva det skal være lagd av, hvilket belegg som skal brukes samt hovedpoenget med boblebadet i seg selv – hvordan massasjen skal fungere! Vil du ha to vannstråler eller ti? Vil du ha et bord på midten slik at drinkene ikke forsvinner ned i vannet? Hva med vannet – vil du inkludere et vannfilter i boblebadet slik at man slipper å bytte vann hele tiden? Kan det være lurt å varme vannet på andre måter enn å bruke elektrisitet? Hva med solpaneler, kan ikke de produsere nok strøm til å varme opp vannet? Er man smart kan man spare utrolig mye på strømregningen – et boblebad suger nemlig til seg enorme mengder elektrisitet!

Bygg ditt drømmeboblebad, og du vil kunne nyte utallige avslappende kvelder – både alene og i godt selskap. For hvem vil vel ikke komme på besøk til noen som har et boblebad? Bor du i grønne omgivelser kan du sette opp boblebadet utendørs og nyte hele året i avslappende, varmt vann som masserer bort alle mørke tanker som streifer rundt i hodet. Bor du i byen kan man plassere boblebadet på terrassen. Alternativet blir å lage et noe mindre boblebad innendørs, da ved siden av det største vinduet i huset – man vil jo kunne lene seg tilbake og titte ut mot horisonten!

Det er forresten ikke uhørt at man plasserer boblebadet midt i stua, da kan man nemlig titte på TV eller spille spill samtidig som man koser seg. En annen fordel med et innendørs boblebad er at man slipper å bekymre seg for været. Kaldt eller varmt, regn eller sol – boblebadet er alltid klart til å ta imot gjester. Ta en tur til nærmeste byggevaresenter og spør litt rundt etter boblebad man bygger selv – de bør ha skisser og materiale liggende på lur.