Bygg ditt eget svømmebasseng

pool1Det å ligge og plaske i sin egen hage, i sitt eget svømmebasseng er ikke mange forunt, men det er fullt mulig, selv om sommeren er kort. Mange av dagens bassenger holder også godt over 20 grader hele året.

Drømmer du om å få ditt eget svømmebasseng finnes det mange gode løsninger. Det trenger heller ikke å bli for dyrt, men for all del, ikke gjør arbeidet selv. Det kan nemlig bli dyrt hvis du gjør noen fatale feil. Det finnes flere gode muligheter til å gjøre akkurat din hage helt spesiell, egentlig er det bare fantasien som stopper oss. Lag dine egne tegninger og vis dem til en svømmebassengprodusent, så er du allerede i gang. Kanskje har de en ferdig løsning for akkurat din hage allerede klar. Vær obs på at noen svømmebassenger også er så store at kommunen først må gi tillatelse. Produsentene er klar over dette og veileder deg. Dette gjelder spesielt bassengene som stikker over bakken, eller hvis tomten din er noe trang fra før. Snart kan du ligge å lese dagens aviser, se dine favoritt filmer eller kanskje spille på gratis kasino rett fra flytemadrassen. Kanskje vil også spillet finansiere hele bassenget.

Finn ut hva du skal bruke bassenget til, som leking, bading eller trening. De billigste løsningene får du for kun 30 000 kroner, en beskjeden sum for mye luksus.