Nettspill med vann som tema

Så fort de varme sommertemperaturene begynner å dale nedover, ønsker man seg tilbake til stranden og det deilige vannet man kan plaske i. Vi lever på en blå planet, derfor er svømming og bading generelt et evig populært tema for menneskeheten. Surfing, dykking, seiling, fisking, alt du kan tenke deg med vann i sentrum er populære aktiviteter for millioner av mennesker verden rundt. For å drømme deg til havet og det blå vannet, finner du heldigvis en rekke nettspill som kan hjelpe deg å komme i riktig stemning. Her er fem gode alternativer med havet i sentrum, som alle kan spilles på nettet;

Battleship

Det klassiske spillet slagskip er kanskje ikke det første man tenker på når man drømmer om vann og havet generelt, men det har alltid vært populært blant både barn og voksne. Slagskip er enkelt å lære seg, og spilles rimelig raskt. Flere ulike varianter finnes på nettet, men den raskeste av dem heter rett og slett Battleship og er tilgjengelig døgnet rundt. Her finner du over ett hundre spillere online til enhver tid, og etter et raskt søk vil du straks finne en verdig motstander. Det er dessuten oversatt til en rekke språk, inkludert svensk og dansk, men ikke norsk, dessverre. Slagskip er meget godt for hjernen og er derfor anbefalt unge mennesker i utviklingsfasen.

Uphill Rush 7

uphill-rush-7-waterparkVil du prøve et raskt nettspill med bading i fokus, er Uphill Rush 7: Waterpark en morsom variant. Det spilles rett i nettleseren og går veldig raskt å laste, altså kan du komme i riktig stemning innen kort. Uphill Rush 7 handler om en vannpark, og du må lede rollefiguren din igjennom en rekke hindere «om bord» på en badering. Morsomt, raskt men noe primitivt. Det passer godt for ungene som savner Syden. Er det noen uker igjen til neste ferie kan dette være en ålreit måte å komme i humør på, for deretter å være mindre redd for vannskliene i det varme landet dere skal til.

Ghost Pirates

Snakker vi underholdning for voksne, er Ghost Pirates noe av det heftigste du kan komme over på nettet. Dette er en spilleautomat fra NetEnt som du finner hos det populære, nye nettcasinoet Rizk. Ghost Pirates baserer seg på den kjente trilogien Pirates of the Caribbean, og tar deg med på et eventyr du sent vil glemme. Her finner du ikke bare action og spenning for alle pengene – Ghost Pirates byr på fine gevinster og en atmosfære du kanskje har savnet i andre nettspill. 3D-grafikk, grundige animasjoner, hyppige utbetalinger og alt annet du kan ønske deg fra en moderne spilleautomat. Bland dette med en særdeles detaljert skildring av livet som pirat på de syv hav, og du får en komplett pakke med nydelig underholdning på nettet.

World of Diving

world-of-vidivdHørt om Occulus Rift? Det er såkalte VR-briller, briller som tar deg med til en virtuell realitet. De kommer snart på markedet og vil revolusjonere en stor del av spillbransjen. Det kommende spillet World of Diving vil gi hvem som helst muligheten til å sette ut på sitt livs eventyr, uten å gå ut hjemmefra. Med VR-brillene på er det bare å velge hvilket hav man ønsker å besøke, for deretter å «svømme» rundt. Med moderne grafikk vil man straks glemme at man egentlig sitter hjemme i godstolen. World of Diving kommer til å koste penger, akkurat som Occulus Rift. Men å, hva det er verdt hvert øre.

Let´s Fish

Er du glad i fisking, men har verken tid eller midler til å reise verden rundt på jakt etter store, sjeldne beist fra havet? Da er nettspillet Let´s Fish for deg. Her får du utforske ulike innsjøer, elver og hav, prøve ut ulike fiskestenger og taktikker, samt fanget mange spennende fiskesorter. Perfekt for de som ønsker å ta hobbyen til et nytt nivå, men vil gjøre minimal skade på levende dyr og på sin egen lommebok. Spillet er gratis, men får å utløse enkelte bonuser må du slenge ut noen kroner.