Skumle spill med vanntema

Er man glad i vann, sjø og havet generelt, er det morsomt å prøve ut alle mulige ting med vann i sentrum. Dette gjelder også spill, for det finnes en rekke spill der vannet spiller en sentral rolle. Enkelte av dem er positive og morsomme, andre er eventyrfylle og handler om pirater som jakter på skatter. Enkelte spill med vanntema er dog rett og slett skumle. For vann et skummelt, hvis du tenker over det. Når du er der nede i dypet, omringet av vann, er du sekunder fra å dø – hvis utstyret feiler. La oss introdusere deg til noen skumle spill der vann er i sentrum;

  • 4-level-2Scary Maze Game. Ikke farlig i det hele tatt, og langt ifra skummelt. Vi tenkte å starte ut med dette for å ikke gå rett på sak. Her må du rett og slett guide musen igjennom labyrinter under vann. Treffer du med musen utenfor labyrinten, er det over. Dette er et raskt spill du kan spille fra nettleseren på et par sekunder, noe som gjør det passende til de få minuttene du har på kontoret når du venter på at nye dokumenter/prosjekter skal komme inn.
  • Sunless Sea. Dette spillet kan du kjøpe gjennom Steam, og mange sier at det er verdt hver krone. Her får du reise igjennom en nærmest endeløs, mørk verden. En post-apokalyptisk verden, der mørket er overalt og du må kjempe deg fra havn til havn for å overleve. Anarki, banditter, og et mørkt hav som skjuler store skatter. Sunless Sea ser vakkert ut, og er nydelig underholdning fra første sekund. Reis igjennom de mange regionene og utforsk de mystiske, mørke regionene den døde verden byr på.
  • knäppis-i-vatnnetCreature from the Black Lagoon. Med en klassisk bok som sentra, er dette en spilleautomat som virkelig kan ta pusten fra en intetanende spiller. Her får man skumle toner, små animasjoner som setter den dystre stemningen, og jakten på uhyret fra den svarte lagunen er et eventyr du absolutt bør oppleve. Finn et godt nettsted å spille Creature from the Black Lagoon gjennom casinon.com, og lev deg inn i de skumle omgivelsene. Samtidig kan du vinne penger mens du prøver ut dette spillet med vanntema, altså treffer du to fluer i en smekk.
  • Deep Sea er ikke et vanlig spill. Ikke et spill i det hele tatt. Det er avhengig av spesielle VR-briller som slenger deg ut i en virtuell dimensjon. En dimensjon der du er fanget under vann, uten noen muligheter for å unnslippe. Deep Sea regnes som det skumleste vannspillet der ute, og du vil neppe glemme en slik opplevelse. Du finner ikke Deep Sea så mange steder helt enda, med mindre du besøker teknologiske messer med jevne mellomrom. Snart vil VR-brillene dog innta våre husholdninger og løfte underholdningen til et helt nytt nivå.